radeji jsem zalozil
5 posters
Strana 1 z 1
radeji jsem zalozil
vsiml jsem si dvou vlaken u rezervace 519589 a proto jsem zalozil toto vlakno. az bude rezervaci 10 stranek tak to bude gulas
Re: radeji jsem zalozil
měli by se vyjádřit všichni co používají forum na rezervace, jak jsou spokojeni a co změnit.
mě se třeba nelíbí že i když je rezervace na 5 dnů, tak si někteří zarezervují evidentně větší počet vesnic než je realne obsadit. bud prodloužíme dobu rezervací, nebo začněme termíny dodržovat.
Dále rezervace typu "beru vše okolo", vypovídá jednak o inteligenci dotyčného, a jednak neplatí, jelikož tato rezervace má hodnotu spamu.
Jinak upozornuji že je tady nastaveno že po 30 dnech se budou příspěvky/rezervace/ samy mazat, já bych navrhoval zkrátit mazání na 14 dnů, s tím aby rezervace platili taky 14 dnů. tak se k tomu vyjádřete, abychom to ještě trochu vylepšili.
mě se třeba nelíbí že i když je rezervace na 5 dnů, tak si někteří zarezervují evidentně větší počet vesnic než je realne obsadit. bud prodloužíme dobu rezervací, nebo začněme termíny dodržovat.
Dále rezervace typu "beru vše okolo", vypovídá jednak o inteligenci dotyčného, a jednak neplatí, jelikož tato rezervace má hodnotu spamu.
Jinak upozornuji že je tady nastaveno že po 30 dnech se budou příspěvky/rezervace/ samy mazat, já bych navrhoval zkrátit mazání na 14 dnů, s tím aby rezervace platili taky 14 dnů. tak se k tomu vyjádřete, abychom to ještě trochu vylepšili.
Cesarj.CZ- Poèet pøíspìvkù : 28
nastavil bych mazání po 10 dnech s tím že rezervace platí 6 dnů. maximálně
kamensko- Poèet pøíspìvkù : 8
kamensko napsal:nastavil bych mazání po 10 dnech s tím že rezervace platí 6 dnů. maximálně
s tím bych souhlasil
rum666- Poèet pøíspìvkù : 14
chtěla bych požádat, zda by mohla proběhnout v aliancích instruktáž jak správně zapisovat rezervace do tohoto fóra. jednou byl tento systém dohodnut a běží, tak aby běžel správně, vznikají pak nedorozumění, děkuji
Misso- Poèet pøíspìvkù : 17
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: